Veckans frågor & kommentarer

Bryan börja ta upp dagens frågor eller veckans venne vad det hette , de boring annars bro. Jag tänkte faktiskt på det idag och nu när jag läste din kommentar så har jag bestämt mig. Vi kör på det, varje Söndag spanar jag in precis som förut med veckans frågor och kommentarer. Jag kan tänka mig att det är underhållande med såna inlägg eftersom det är som en liten frågestund!

Har du tumblr? I så fall vad heter den? :) Det klart jag har! Jag skrev ju det i ett inlägg för några dagar sen, kom igen du måste hänga med haha. BryanMassa.tumblr.com, följ mig nu så kanske jag följer dig ;) På tumblr följer jag faktiskt rätt många, just nu över 170 pers så följer du mig har du en stor chans att jag följer tillbaka. Vissa säger #TeamFollowBack och det stämmer till viss del för mig när det gäller tumblr, jag är inte som på twitter direkt då jag bara följer runt 40.

Snackar du forfarande med romeo? Yes, det gör jag. Vi har faktiskt något crazy på gång som jag inte kan gå in på just nu. Jag hoppas verkligen det blir av, det är allt jag kan säga!

weeessh du är så fin, but i guess u hear that allday everyday don't you .. haha :)
Gulligaste kommentaren jag läst på fett länge, vet inte vad jag ska säga men tack sötis :)

Vill du gifta dig med mig, drömprinsen min? Ah jag bangar inte, det klart jag vill haha!

Nej bryan gift dig med mig :)<3 Men vad händer? Jag kan ju bara gifta mig med en :)

Wtf !! Du spelar ju för Väsby för i helvete!! Och här sitter jag, ledare för Rotans B-lag :P Det går bra för Väsby nu ;) Haha hur kom du in på min blogg? Ja det rullar på bra för oss! :)

du är såååååå vacker, jag ska gifta mig med DIIIIIGGG en vacker dag, just wait and see hun (a)(a) Ladies vad är det med er och giftemål? Kan vi inte bara vara friends with benefits? :P Skojar ju, men fett gullig kommentar. Jag säger ju att jag har sveriges sötaste läsare :)

OMG VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD snygg due bryan du är kanske den snyggaste bloggaren i världen kärlek o respekt till dig söttttttiiiss <3 Vad ska jag säga? Ärligt talat tack så mycket gulleplutt!

Det var allt för den här gången, spanar in med veckans frågor och kommentarer igen nästa vecka!

Kommentarer
» shaaawty

ojdåå, det var många som ville gifta sig med dig, i got some competition i see... ähh de kommer vara en lätt match i can tell you that..

# mrs do it for bryan ;D

2011-09-18 // 15:55:01
» Anonym

Omg hahah jag skrev de dära med dagens frågor för nå timme sen helt randomly sen jag kommer tbx och du tog upp det , jag vet att det låter töntigt meennn , u made my day hihi :p :P

2011-09-18 // 18:11:19
» Anonym

så vaaaacker

2011-09-18 // 18:38:19
» Anonym

förresten bryan skippa alla dom här groupisarna och skaffa en riktig brud som är woth keeping!! :)

Här har du tips på tjejer som är fina både utåt och inåt från tumblr:

- www.itsfuckinghoneymelonphotos.tumblr.com

- www.kimdash.tumblr.com



Både är en av mina favorit följare och är bässt

2011-09-18 // 18:53:43
» Anonym

skulle man skratta åt din kommentar? ha ha ha.. groupie kan du vara själv,. yani kan man inte ens skoja lite här eller..



btw, orka sälja ut sina ''följare'' eller vänner eller what the fuck they're to you. funny shit

peace

2011-09-18 // 19:43:48
» Anonym

Bryan ta den tjejen du gillar, den du slår för :) bry dig inte om dina hatera, haters gona hat broe before hoe :*

2011-09-19 // 22:14:39
» Anonym

Bryan ta den tjejen ditt hjärta slår för allssååå den tjejen du verkligen gillar, det måste finnas en tjeje här i sverige som passar för dig bryan ta den tjejen du kommer älska, bry dig inte om alla hatera, haters gonna hate... :D lycka till med framtiden haha jag skulle banga för dig lol men jag får drömma vidare... men nästa gång ska jaaag också fråga dig frågor: ps jag skryta inte men du är den bästa bloggaren jag läst, o snyggaste mulatten KÄRLEK O RESPEKT TILL DIG!!!

2011-09-19 // 22:24:30
» Anonym

Jag läst lite om dom kärleks problem som folk att skrivit till dig om. Det skulle vara sjukt snällt om du svarade, det behöver inte vara på din blogg. Bara ett svar? Nu är jag inte en kille utan en tjej, varför jag vill ha just DIN hjälp är för du är kille, det flesta killar tänker likadant. Du har ett sånt fint hjärta, du verkar vara rätt person att få mitt svar ifrån. iallafall vidare till sak.



Jag och en kille var på g i vintras, kände inte att jag direkt gillade honom så himla mycket då. Jag tyckte att det var bättre att vara vänner, fast vi fortsatte vara på g. Efter ett tag så blev vi bara vänner helt. Båda hade fortfarande känslor för varann. Tills han hittade en ny brud, det var i sommras. Jag var som en liten toffla efter honom, men jag förstod aldrig att det jag höll på med var slöseri. Jag kämpade dag och natt för honom, tog tabletter och drack för att glömma bort han. Han haffa en ny brud men han förändrades helt då, glömde även säga att han förlorade sin oskuld med mig. Men efter det har han gjort ena och det andra. Leker med andras känslor, men han var aldrig så med mig. Han har verkligen förändrats, det känns så tungt. Jag vill verkligen ha tillbaka honom, men han behandlar mig som smuts. Snackar rätt mycket skit om mig. Det var inte bra mellan oss alls. Han har haft så många nya nu efter mig. Säger samma saker till andra, exakt samma saker som han sa till mig. Jag tänker varje dag, ''Är det inte dags att gå vidare nu?'' men det går inte. Jag har försökt. Men faller tillbaka. Det är snart ett år sen. Vi kan snacka lite som förr, det får mig också tänka tillbaka på hur vi kunde haft det idag. Hans vänner kommer även och säger till mig en idag, att dom inte sett han så kär som han var i mig. Men ska jag verkligen tro på det? jag är fortfarande kär i han, vi är iallafall sams nu. Vill berätta för honom hur jag känner för honom, men finns det ens en chans att få tillbaka honom? eller är det över föralltid. Kommer han ens att lyssna på mig?



när jag tänker efter, var allting mitt fel att det slutade som det slutade mellan oss?

2011-09-21 // 03:08:54
» lovisa

haha helt sjukt vad du är snygg :o suttit och kollat igenom din blogg, man kan ju önska att du var lite yngre hahaha, nejmen kommer garanterat fortsätta läsa din blogg!:)

2012-02-12 // 22:21:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback