Grattis på födelsedagen pappa!

Idag fyllde min bästa Pappa år så jag har spenderat hela kvällen tillsammans med honom och min familj vilket har varit riktigt trevligt. För några dagar sen skrev jag att jag inte var helt säker på vad jag skulle köpa för något i present, jag funderade ju på att boka in farsan på spa/massage och det gjorde jag tillslut. När jag var inne i stan igår bestämde jag mig för att ta en sväng förbi det bästa stället som erbjuder spa och massage. Så nu väntar en timmes avkoppling för pappsen, jag ska inte ljuga men lite avundsjuk är jag haha!
 
Jag vill tacka allihopa som har gillat bilden och grattat min Pappa på instagram och fan pagen, det uppskattas och jag ska visa upp det för honom imorgon. Han lär bli glad över att jag har såna härliga och kärleksfulla följare!
Eftersom jag och Pappa oftast pratar Engelska med varandra så skrev jag så här på texten till bilden: Happy Birthday to my dad, hope I can grow up to be half the man he is!
 
Före jag avslutar det här inlägget så vill jag även lätta på hjärtat och få något sagt här på bloggen också.
Pappa, låt mig passa på att säga tack för allting. Alla har inte turen att få växa upp med världens bästa Pappa men det har jag. Tack för att du finns i mitt liv, tack för att du alltid har funnits där för mig när jag kännt mig nere och deppig, tack för att du visade mig vägen när jag i mina tonårstankar ibland kände mig vilse.
Jag sitter och skriver det här med tårar på väg att falla ner för kinderna. Jag tänker tillbaka på min barndom och jag minns den med glädje. Tack för att du har gjort mig till den jag är idag. Som en liten grabb lärde du mig vad som är rätt och fel, du lärde mig sparka boll på den stora ängen mellan Rinkeby och Tensta. Du lärde mig om kärlek och respekt, hopp, styrka och tro. Du har lärt mig allt, jag vet inte hur jag ska kunna tacka dig. Jag älskar dig Farsan. Grattis på födelsedagen! - Din son, Bryan Massa.

Kommentarer
» N

du e lik din far som ba den!

2012-08-17 // 01:11:57
» Binta - Mulattha

Wow grymt lika!!

2012-08-17 // 21:20:10
URL: http://mulattha.blogg.se
» steff

Du är lik din pappa Bryan :)

2012-08-19 // 17:57:09
» steff

Du är lik din pappa Bryan :)

2012-08-19 // 17:57:38
» melina

jätte fint skrivet verkligen !! <3

2012-08-20 // 21:37:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback