Följ mig!!!

Okej, jag vet vad ni tänker... Bryan, vem är den tjejen? Jag ska förklara varför jag lagt upp en bild på henne om två sekunder, chilla! Sanningen, hon fick min blogg att se lite snyggare ut haha.
 
Det är rätt sent nu, klockan har precis passerat halv tre på natten. Jag är i mitt rum och har tagit en liten paus från allt packande, åker jätte tidigt på morgonen så egentligen borde jag försöka packa klart så snabbt som möjligt. Men ingen stress, jag måste ju uppdatera mina söta och sköna läsare också! Tror inte att många är vakna nu med tanke på att de flesta börjat skolan igen, fast förr eller senare kommer ni att läsa det här inlägget. Kanske är det nu på natten, om inte så gör ni det säkert på lunchrasten i datasalen haha.
 
Hur som helst, nu till min fan page och varför jag laddat upp den här bilden på sötisen. Det är faktiskt så att hon gillar min sida på facebook, såg det precis helt random. Vi är faktiskt vänner med varandra på fejjan, fan att hon ska bo borta i Göteborg, så typsikt.. Men i alla fall, anledningen till varför jag tog upp det är för att hon nog måste vara den finaste tjejen som gillar min sida. Det är ju för det mesta bara killar som är där och kikar, det uppskattas, tunga är ni... Men jag måste verkligen ge en stor shoutout till alla tjejerna som följer mig där och har lagt till mig som deras favoritidrottare. Snacka om kärlek på hög nivå till er.
 
Som jag skrev på fan sidan kommer jag att under resans gång uppdatera er alla läsare/fans/följare eller vad man nu ska kallar er hehe. Se bara till att ni följer mig på just fan sidan, samt twitter och instagram. Om inte du har något twitter konto ännu så skapa ett, om du äger en iPhone så är twitter helt enkelt en måste app för dig!
 
Har ni hört talats om Path? Jag har använt mig lite utav den sen några veckor tillbaka, det är också en slags microblogg där man uppdaterar saker och ting. Fast Path är mest för att dina nära och kära ska kunna följa dig. Men ni, mina läsare, är ju min familj så ni får jätte gärna skapa ett konto och lägga till mig, vet inte exakt hur aktiv jag kommer vara på Path men jag lär checka in då och då. Självklart kommer jag sist men inte minst att spana in med inlägg här på bloggen också, till och med så att jag kommer bjuda på videoinlägg. Det kommer att bli riktigt kul så jag säger det igen, följ mig överallt om du vill ha full koll. Jag rekommenderar att ni följer mig som mest på instagram för att se min resa till Spanien i bilder och twitter för snabba och korta updates!
 
Vet inte om jag hinner checka in med ett till inlägg före jag är i Spanien, vi får se. Om inte så ciao, må bäst!

Kommentarer
» Anonym

Lycka till i Spanien/Barcalona Bryan !!!!! Ha en tung dag broe!!<3 Peace and love #ahah

2012-08-22 // 16:59:52
» Johanna Forsberg

Marcelle e det!! Min fina vän <3

2012-08-25 // 14:59:47
URL: http://nattstad.se/johannamalin
» Anonym

ska gilla din sida nu och se om jag dyker upp på din blogg! vem vill inte liksom? haha skojjaaaa.puss<3

2012-09-09 // 19:02:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback