Rising to the top

Igår natt satt jag uppe och kollade på basketmatchen i OS mellan USA och Nigeria. Ni skulle ha sett mig och min syster haha, vi satt helt hypade i mitt rum. Alla mina twitter-följare såg säkert också hur mycket jag hypade på twitter. Det var fan en galen match där USA utklassade motståndarna totalt, men hur som helst så var tanken att jag skulle försöka sova direkt efter matchen. Fast så blev det inte, ni vet redan om att jag har haft svårt att sova ordentligt under den här veckan.
 
Så när jag satt uppe på natten helt uttråkad checkade jag in läget på youtube, sökte på mitt namn: Bryan Massa och klickade sen på senast upplagda klips. Jag hittade en riktigt nice video på mig som ett fan laddade upp för två dagar sen, jag tyckte den var så bra att jag lämnade en kommentar och tackade snubben!
 
Bra låtval till videon också, YUUUAAAA Crank That Soulja Boy haha! Seriöst, mina fans är bara bäst. Jag uppskattar sånt här till max, det tar ju tid att sitta och klippa ihop allting. Stort tack till killen, grym video!
Facebook.com/BryanMassaFootball

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback