Sundsvall imorgon, Barcelona i övermorgon.

Shoo bloggen, idag har jag haft träning sen direkt efter åkte jag in till stan en snabbis med grabbarna. Det var riktigt chill och en sak vi alla tre kom överens om var att stan var full av katter. Vi såg typ snygga tjejer varannan sekund, Aimar var på hugget hela tiden och vinkade t.ex. till två pers som han knappt känner haha!
 
Hur som helst så åker jag till Barcelona om inte ni hört det? Ni som följer mig på min fan page har redan koll på läget, jag skrev om det under kvällen. Det är nämligen så att tävlingen The Chance som Nike har arrangerat och som jag deltog i 2011 är igång igen. Den har pågått under hela det här året och tillskillnad från den gången jag var med i London är finalen i Barcelona den här gången. Där 100 spelare världen över som tävlar om 16 platser. Utav de spelarna är två från Sverige, jag åker dit som Ambassadör och för att visa mitt stöd. Det ska bli riktigt kul och jag ser fram emot det, oroa er inte för sega updates när jag är där borta för ni kommer kunna följa mig. Jag kommer att blogga under resans gång och som alltid hittar ni mig även på min fan page samt twitter. På instagram kommer jag också att uppdatera er dagligen med bilder så se till att ni följer mig och håller ett utkik! Allting kommer att vara sååå nice, tänk er själva hotellet som är samma hotell Barcelona laget sover i dagen före match, bara en sån grej!
 
Men nu måste jag lägga mig eftersom jag imorgon ska upp tidigt, ska åka iväg till Sundsvall och spela match med AIK U-21. Kommer inte att vara hemma på hela dagen för att vi är tillbaka i Stockholm sent på kvällen, önska mig lycka till så höres vi. Kärlek o respekt!

Kommentarer
» Anonym

Glöm inte o ta maaaassa bilder :) även i Barcalonas hotell!

2012-08-21 // 21:32:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback