Typisk slappdag

Sho! Ligger på soffan i vardagsrummet och bara softar. Tvn är på men jag orkar inte ens kolla på något. Idag är det en såndär typisk dag då jag inte pallar med något eller någon. Luren har ringt och folk har skickat meddelanden men jag har ingen lust att svara. Vet inte varför jag känner så men jag är helt enkelt bara trött. Jag menar, jag ligger här och kollar ut från fönstret. Allt jag ser är regn och oväder. Säg mig, hur man då ska vara på bra humör och känna sig på topp. Jag har ingen träning idag så det blir slapp hela dagen, funderar på att ta en tupplur nu faktiskt. Blir säkert lite roligare närmare kvällen då Mamma och Pappa kommit hem från jobbet och det är friidrott på tv. Hoppas ni har det bra i alla fall, hej dåååe!


Kommentarer
» Anonym

Jag förstår att du är nere men du blir bara mer nere när du tycker synd ön dig själv gå vidare i livet don Cinderellabfinns där ute Omg

2012-08-08 // 17:28:18
» Anthon

Hej Bryan! Jag vill tacka för all din motivtion du gett mig, i våras hade jag svårt att slå mig in i lagtruppen till matcherna, vi hade ett break under Juli månad och då tränade jag ungefär varje dag. Idag hade vi första träningen på ett tag och tränaren läste upp truppen till nästa match, vet du vad? Jag var med i truppen!! Tack så mycket Bryan, du är bäst, fortsätt göra det du gör!!

2012-08-08 // 19:41:43
» D

det är helt okej att stänga av luren det vet du va?
jag gör så väldigt ofta för att koppla av från omvärlden.

2012-08-08 // 22:50:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback