Godmorgon - Vilken kväll, vilken natt!

Vart ska jag börja egentligen, det är frågan... Vill inte hålla det här inlägget så jätte långt eftersom jag är fett med trött. Klockan strax över nio på morgonen och jag kan säga direkt att jag kom hem för ungefär en timma sen. Jag har varit hemma hos min broder där vi har haft hemma chill med grabbarna och några tjejer.
 
Kvällen började först med att jag mötte upp min kusin och några polare i stan där vi softade i ett bra tag. Precis som tidigare i veckan kom tjejer och killar upp till mig vilket uppskattas, fast det vet ni redan om. Det var ett gäng tjejer som tog tre eller fyra bilder med mig, om inte jag fick ont i ögonen av den där jävla iPhone blixten!! Jag vet att det är lätt att vara efterklok men tjejer, egentligen borde vi bara ta en gruppbild på en och samma gång haha.
 
Hur som helst, tanken var att jag skulle vara i stan ett litet tag för att sen möta upp min syrra och hennes kompisar som skulle klubba. Jag tänkte hänga med men det blev aldrig av så istället spenderade jag hela kvällen ute i stan vilket inte var helt fel. Modet var bra och med tanke på att det var sista helgen innan alla ungdomar börjar skolan var de flesta hypade! Efter några timmar, när det började bli lite tråkigt så förde vi festen vidare... Min broder Aimar var inne i stan och kollade på Snabba Cash 2 som alla säger är fett keff, även han tyckte den var dåligt. Men i alla fall, senare plockade han upp mig tillsammans med fyra andra tjejer som vi körde hem till honom. Vi var uppe hela natten och somnade runt sex på morgonen. Jag vaknade halv åtta för att jag var tvungen att dra hem och fixa en sak, när jag frågade tjejerna om de skulle hänga med så jag kunde visa de var tunnelbanan ligger var de så trötta att de ville fortsätta sova haha. Vilket de också gjorde, de tänkte sova till klockan 11 så jag antar att alla fortfarande sover nu när jag är hemma och skriver det här inlägget.
 
En riktigt skön dag, kväll och natt har det varit. Såg ju på Premier League under dagen, för nice att det har börjat igen. Lite synd är det ju att Arsenal spelade oavgjort i premiären men det gör inget, vi kommer igen nästa vecka. Annars var det här allt för mig den här gången. Här bjuder jag er på några najsa bilder från kvällen i stan! Glöm inte följa en del av mitt liv på instagram: BryanMassa.
 
 
 

Kommentarer
» Tinah

Ville komma fram och ta ett foto med dig men du stod med dina kompisar. Skämdes som fan. Looking good I must say. ;)

2012-08-19 // 13:21:07
» ShaaWizzle from Germany.

Hey i was that girl from germany that took some photos with you. I dont really know if you are talking about me and my friend right now but If my Iphone Flashlight really disturbed you..you couldve said something instead of writing it on your blog like we were disturbing you or something..I would really like u to answer this.

2012-08-19 // 20:09:06
» Anonym

Eleniiiii !! :D

2012-08-21 // 00:44:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback