Mötet med AIK


Kommentarer
» Daniel

Kom igen Bryan, välj AIK. Tänk att få spela sista säsongen ever på Råsunda och nästa år kliva in på Swedbank och AIK kommer att ta guld 2012 så ta chansen, du kommer inte att ångra dig!

2012-01-06 // 14:18:47
» Sebbelito

Haha lugnt ju Bryan! Du kommer finnas på fifa 13 kanske? haha fan va fett!

2012-01-06 // 14:31:47
» sandra

ibland är du helt undebar bryan, detta inlägg är inget undantag, men det ända som fattades var lite dancemoves där i slutet haha!:D Men kan inte du lägga upp massa bra låtar någon dag, asså typ dina topp 10 låtar just nu, skulle uppskattas. Take care.

2012-01-06 // 15:21:59
» Anonym

Tips på vad du ska göra på kvällen: Titta på Rocky, bryan!! på kanal 6 klockan 23:30!!! ;)

2012-01-06 // 15:36:39
» Anonym

Titta på Rocky och Rocky 2 på sexan idag!! Ettan börjar 21:00 och tvåan börjar 23:30! ;)

2012-01-06 // 15:37:46
» steph

Wow grattis Bryan! Vet att inget är bestämt men det är ändå grymt inspirerande att se att det går så bra för dig! Du förtjänar det bästa,så mycket som du har krigat.

2012-01-06 // 17:00:38
» 1891

Bryan.



Grattis till den glädjande nyheten! Måste kännas bra att få en sådan bekräftelse som du fick idag. Att AIK vill ha en måste betyda en hel del för självförtroendet. Vi pratar ju ändå om klubben med stort K :)



Jag upplever att klubben har framtidsvisioner och nu när man snart flyttar in i på nya Råsunda (som jag har valt att kalla den nya arean). Så måste det kännas fantastiskt att bli utvald och få tillhöra AIK som spelare. Snacka om att hamna i historieböckerna.



Efter att höra dig berätta om ditt möte idag så förstår jag samtidigt att du står inför ett stort beslut. Ta det lugnt, rätt beslut kommer att komma till dig.



Lycka till :) och gör oss stolta nu!



2012-01-06 // 17:36:15
» freshness

Det är bra bryan tycker du ska gå med men var det smutsiga strumpor på videon ??????? hahha vad hände med din fresnesss su sa ju att det var äckligt med smutsiga strumpor men aja vill inte vara taskig eller så skojar ba så som du säger om dina videoisar men välj aik tycker jag om du bryr dig om min åskikt efter kommentaren men det var skoj hahhhah stay fresssssssssssssssssssssssssshhh

2012-01-06 // 17:43:33
» instagram

Tja bryan! allt bra? undrar bara varför du är typ död på instagram , dina bilder dödar!

Peace

2012-01-06 // 18:06:54
» AIK 1891

Grattis. Jag tror jag pratar för alla supportrar i aik när jag säger att du skulle vara jätte välkommen till aik. Jag tror personligen att du skulle vara en kanon värvning och att du, borges och Martin och dom andra skulle göra stora grejer för aik! Sett lite av dina matcher för Väsby och du är grym så välj rätt välj aik haha.

2012-01-06 // 19:15:10
» Carl

Du ska veta att det är inte du som väljer AIK, utan AIK som väljer dig.



Du verkar vara en kille med mycket självförtroende, men tänk på att AIK är en jävligt stor klubb, med väldigt krävande supportrar, så det gäller att vara lojal, alltid ge 200% oavsett. Det kanske låter som en klyscha, men här är det verkligen allvar. Minsta lilla iväg-svävande och misstag vad gäller attityd och sådant, så kan du bli hatad på nolltid. Du ska veta att AIK är en klubb man väldigt gärna spelar med i medgång då allt är frid och fröjd, men när det är skarpt läge och blåser kalla stormar så är det inte lika glamoröst. Då gäller det att man krigar som fan.



Som sagt, välkommen om du nu signar med AIK, men tänk på att AIK är inte någon frimärkesklubb som Djurgårn, Malmö, Göteborg eller någon annan klubb i Sverige. Vi har våra traditioner. Vi är jävligt krävande.



Ingen är större än AIK.



Som sagt, gör oss stolta. Lev upp till AIK-stilen och kämpa alltid för skölden på bröstet. Bär den med stolthet och respektera alltid AIK. Då kommer allt gå bra.



Jag skriver detta för att jag tycker att du verkar vara en kille med en väldigt hård attityd, vilket naturligtvis kan vara jävligt bra, men kan också vara en nackdel för dig om du använder den fel.



Klarar du av att spela i AIK, klarar du av att spela i vilken klubb som helst. Det kan jag lova dig.



/AIK

2012-01-06 // 19:16:50
» Carl

snälla carl.. snackar om AIK som om de vore barca eller real madrid snälla du borde soooofta grovt!!



asså bryan det är tungt att dom vill skriva kontrakt asså det där är fett sort i svenska mått asså de är galet men om man börjar snacka om a om man kan spela i AIK så kan man spela i vilken klubb som helst då borde man softa grovt

2012-01-06 // 19:43:51
» rawez

jag ska knulla min tjejs fitta i tre timmar

2012-01-06 // 19:53:15
» Carl

Carl nr2. Iom att AIK är en medlemsstyrd klubb så ligger en större press på spelarna då supportrarna faktiskt har något att säga till om till skillnad från i Barca eller Real Madrid där supportrarna inte är annat än kunder. Alltså finns inte den pressen på spelarna.



Det finns många AIKare som offrar sina liv för AIK. Personer som värderar AIK högre än sin egen familj. Folk som rent utsagt kan döda eller dö för AIK.



Vad du sedan tycker är fullständigt oväsentligt. Jag talar nämligen inte med dig. Jag skriver detta till Bryan och hoppas att han tar till sig det då det kan gynna honom i längden. Och jo, klarar man av att spela under pressen i AIK, så klarar man av att spela i vilken klubb som helst bara man är tillräckligt bra på planen. För att citera den en gammal AIK-tränare; "AIK-fansen är på gott och ont den mest passionerade grupp människor jag någonsin träffat. Och då har jag ändå spelat i Liverpool.".

En annan tränare sa "Klarar man av att spela i AIK så klarar man av att spela i vilken klubb som helst.".



Carl, vad du lever i för låtsasvärld skiter jag fullständigt i, men att påstå att du har koll på hur klubbar är uppbyggda, då du troligtvis endast följer ditt kära Barca eller något annat plastgäng genom TV-rutan, är inte annat än skrattretande.



Som sagt, vi ställer våra krav och det är något jag gärna tycker Bryan ska veta.



Med det vill jag naturligtvis säga att han är varmt välkommen att visa vad han går för.

2012-01-06 // 20:32:18
» carl

Asså skämtar du eller vad? pratar du för aik när du säger så eller , du är inte sportchef tränare ledare för fansen eller nåt,, följ något annat plastgäng genom tv rutan,, skulle barca möta aik skulle barca säkert vinna me 20-0, aik är inte bryans framtid antar ja de är ett av stegen mot han dröm,, oo du snackar som om han kmr va där i hela sitt liv

2012-01-06 // 22:21:57
» 1891

Carl och Carl,



Vilka är ni egentligen...? Lite helan och halvan över er... Underhållande inlägg hur som helst.



"Barca skulle säkert vinna med 20-0", jaja... Du får plugga historiken mellan dessa två klubbar lite innan du uttalar dig. Klubbarna har ju trots allt möts ett par gånger de senaste åren. Sen håller jag med om att en bättre skola i Sverige kan Bryan inte få om han siktar mot att bli proffs en vacker dag. Visst vi pratar allsvenskan men det är ju här som han ska gå från att vara en "talang" till att bli en elitspelare. Att säga talang är lätt men att bli en fullfjädrad elitspelare ÄR svårare. Tro mig, jag har sett många "talanger" som har har hoppat över utvecklingens trappsteg och trott att man är redo för större uppgifter ALLT för tidigt. En sak i taget... - Här och nu. Bryan verkar ha förstått detta och jag hoppas att han fortsätter på den inslagna vägen.



Nu är bara frågan vad Bryan har blivit erbjuden av AIK? Jag gissar att det rör sig om ett kontrakt där han kommer att spela i U-21 laget (där AIK håller på att ta fram ett lag) och så kommer han att få möjligheten att regelbundet träna med A-laget... Alternativet är att han stannar kvar och spelar i Väsby United på samma sätt som förra året. Han kommer dock att tillhöra AIK som spelare på samma sätt som Garrys son för att på så vis kunna träna regelbundet med laget. Nu gissar jag bara... men det hade varit intressant och höra vad du har blivit erbjuden för typ av kontrakt Bryan?



2012-01-06 // 23:23:02
» Christian

Med den starka attityden kommer du få passa dig. Då tidigare skribenter redan fått med vad jag anser viktigt så ska jag fatta mig kort.



Tror inte att denna Bryan som jag aldrig har hört talas om skulle hamna i AIKs A-lag. Alla namn som finns i AIKs lag och som värvats är kända sedan tidigare, men du har då inte gjort något väsen av dig i Väsby United. Om du ny hamnar i A-laget, ta till dig vad Carl nr 1 sa. Om det nu är som jag tror, dvs att du hamnar i b-laget/U21 etc så gäller detta självklart också, men tänkt då på att inte tro att du är bäst. Ödmjukhet varar längst i Gnaget!

2012-01-07 // 02:21:20
» WestEnd

Du blev snabbt en snackis på GF efter din "ödmjuka" videoblogg angående AIK. Jobba lika mycket på attityden som du gör på fotboll så kanske du kommer någonstans, någongång.

2012-01-07 // 02:37:44
URL: http://www.gnagarforum.se
» AIK

Vill du inte spela i AIK, ska du inte spela i AIK.



Stick.

2012-01-07 // 02:42:08
» AlexanderAIKSTHLM

Jag tror Massa vet vad som gäller.

Det blir alltså en plats i U21-laget först, vilket kanske förklarar lite varför han överväger något, då han säkert fått anbud från andra klubbar(det ryktades om Kalmar).



Med det vill jag säga att jag hoppas att Bryan väljer vårt U21-lag. Steget därifrån upp till A-laget är inte stort, bara han visar vad han går för. Så kanske kan Massa få göra sitt första A-lagsframträdande någon gång i sommar om han tränar på bra nu under våren.

Dessutom kan man ju inte bo ute på vischan. Det blir helt enkelt bättre i Gnaget som blir en utmärkt plats att utvecklas i. Troligtvis den bästa möjliga.



AIK har många andra unga killar på anfallspositioner. Så det finns redan konkurrens i anfallet, vilket förklarar en del. Jens T Andersson och Björn Wesström har alltid en ordentlig plan för sina spelare. Man värvar inte för värvandets skull, utan för att det finns ett syfte med varje värvning att gynna AIK antingen på kort eller lån sikt, och därtill utveckla en ordentlig spelare.



Så välkommen till AIK Bryan Massa. Det är nog många AIKare som inte har koll på läget, så kör med öppna kort så ska du nog se att många andra blir mer förstående. Gör mig och mina gnagarbröder stolta!



Mvh



Ps. Bryan, du kan alltid mejla mig om du har några frågor till någon ur AIK-supporterperspektiv.

2012-01-07 // 03:34:16
URL: http://www.gnagarforum.se/
» TankaromAIK

Att spela i AIK är något speciellt, det är en ära.

Visa respekt.

2012-01-07 // 03:41:21
URL: http://tankaromaik.blogg.se/
» SHOAKAN

alltså stort grattis. Du förtjänar detta!

2012-01-07 // 05:33:52
URL: http://candygloss.blogg.se/
» 1891



Men hallå, det är jag (1891 från Gnagarforum) som har skrivit inlägget på Bryans blogg. Jag ställer ju tom en fråga till honom om vad för typ av kontrakt han har blivit erbjuden av AIK? Allt det andra är ju bara mina gissningar...



>>



Herregud, vad är det för typ av inlägg som skrivs här inne. Alla verkar ha en åsikt om killen utifrån hans blogg och självklart ska man få ha det. Killen verkar ha koll på hur man utnyttjar det digitala kanalerna. Killen har blivit en ambassadör för Nike och vad jag förstår så har han gjort ett bra jobb när det gäller detta. Jag upplever inte honom som dryg på något sätt, han tillhör dock en annan generation än mig själv och när han ska berätta om sitt möte med AIK att han då går och sätter på lite musik i bakgrunden är ju bara lite komik i mina ögon. Det är killen privat och vad är det som säger att han inte får agera så... Killen har precis haft möte med Sveriges största klubb, klart jag fattar att han är stolt.



Byter vi sen perspektiv och flyttar oss till fotbollsspelaren Bryan Massa så är han sjukt ambitiös i allt han genomför. Jag har sedan han skrev på för Väsby United haft bra kontakter med personer i klubben som bara har pratat gott om killen. Vid de tillfällen han har uttalat sig för klubben har han skött detta på ett bra sätt.



Han verkar tillhöra samma generation av förortskids som Martin Mutumba där jag finner vissa likheter. Kolla på hans youtube konto så fattar ni hur hårt han har jobbat för att få den här chansen. Sen att han delar med sig av sina kunskaper ser jag bara som positivt och det är något som tillhör den här generationen då man ÄR uppkopplad ständigt. Killen bjussar på sig själv.



När det gäller hans kontrakt med AIK så var det som sagt bara mina gissningar om vad han blivit erbjuden... alltså BARA gissningar.



Bryan om du läser detta, vilket jag utgår från att du gör så ta dessa herrar som skriver här inne och på Gnagarforum med en nypa salt. De kan vara lite heta på gröten ibland ;) Men för att lugna dem lite så berätta gärna mer om vilka tankar AIK har för din framtid i klubben (jag respekterar om det är något du vill behålla för dig själv dock).



Lycka till framöver.



2012-01-07 // 06:50:37
» Johan

Och vad du har personligen har för ambitioner i AIK. Anledningen till att mång dömer är väl för att dom tror du kommer prata mer än du presterar. Alltså som Admir Catovic i AIK.



Man får väl ändå säga att det till en början handlar om att antingen rätta sig efter janteledet och bara hålla käften samt låta spelet tala, likt Kapten Tjernström och hans arvtagare Robert Åhman Persson.

Undantag för dessa är ju personer som Martin Mutumba och Bojan Djordjic som ändå snackar med en viss finess och har lite erfarenhet när det gäller kring kaxigheten.



Så som sagt, visa vad du går för och visa alla dömande jävlar. Vi supportrar blir lite som en svärfar. Vi vill inte att något ska hända den vi lever för och älskar mest. AIK i det här fallet, och är därför väldigt stränga med vilka spelare som ska in i laget och vilka som inte ska det, oavsett om det faktiskt är upp till AIKs ledning att bästämma i slutändan.



Så visa att många har fel om dig istället. Kriga tills du tuppar av, för det är allt vi ber om.

2012-01-07 // 12:03:18
» AIK

Visar AIK intresse för dig så ska man visa mer respekt. AIK väljer dig, inte tvärt om.



2012-01-07 // 12:46:36
» Daniel Gnaget

Var den du är Bryan! Det kommer gynna dig i slutändan. Alla lackar ur till en början när någon kommer in och visar attityd. Utan attityd kommer man inte långt.



Keep it up Bryan och lycka till framöver!

2012-01-07 // 20:53:20
» natalie

lycka till bryan! <3

2012-01-07 // 23:31:58
» Rebecka

va soft du är bryan! Riktig chillare ;) Om du inte har nåt o göra ere bara komma över, hahah driver. pusss

2012-01-08 // 02:45:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback