Vi tar det imorgon

Oroa er inte, jag har svarat på 10 frågor från fårgestunden men jag hinner inte lägga upp alla delar nu.
Jag har lite bråttom ut nu, jag ska åka till Rågsved med min brolle och chilla där lite grann hehe.
Eftersom jag inte hinner lägga upp svaren nu så får ni en liten bonus!!!
Jag skulle bara svara på 10 frågor men jag ska spelar in en ny video imorgon och svarar på 5 frågor till.
Det låter bra va? Bästa, ta hand om er och ha det nice. Jag checkar in imorgon, kärlek o respekt<3

Kommentarer
» anna

en låt du borde lägga upp :)!

http://www.youtube.com/watch?v=UOYncwrqphA

2012-01-04 // 01:56:54
» Dear Bryan...

Har du tänkt på att visa inte vågar ta kontakt med dig, för du kanske hänger ut de på din blogg. Har du tänkt på att alla inte vågar skriva till dig på facebook, för du kanske lägger upp konservationen på din blogg. Har du tänkt på att visa överhuvudtaget inte ens gillar dig, men har dig som vän ändå. Varav hälften av dina kontakter, och jag vet detta för jag känner vissa, har dig som vän bara för… du är Bryan Massa, killen alla hatar. Ledsen men de är det namnet du går efter.



Varav hälften av alla kommentarer du får på din blogg som är positivt kommer från någon som HAR hatat dig. Jag tycker du borde ställa krav på dig själv, sätt upp en lista på vad DU behöver förbättra. Tjejer ska inte behöva ändra sig själv för att vara med dig, tvärtom DU behöver ändra dig för att tjejer ska acceptera dig. Slösa inte tid på att hata och vara negativ när du kan vara positiv. Det här kommer från någon som bryr sig annars hade jag inte kommenterat. Du gör din egen titel, när du får namnet ’’killen alla hatar’’, fråga dig själv varför du fick det namnet och hur du kan ändra på det. Och ja, jag tog min fina tid att skriva flera rader, men LÄS, för det är inget negativt. Eller ta bort min kommentar för att jag ärlig. Och kom ihåg när du får kritik är det inget elakt, bara något du behöver tänka på och kanske ändra dig… lite. Tror alla vill se en GLAD Bryan som uppmuntrar tjejerna och ger de råd. Värt att tänka på? Gör som du vill.



/En av dina läsare

2012-01-04 // 14:20:25
» And Dear Bryan...

Du har aldrig försökt göra ett videoinlägg om vad för typer av tjejer du gillar, du dissar istället… i princip allt hos tjejer. Hon få inte ha kort hår, hon måste ha rena skor, hon MÅSTE och måste, alla dessa regler du har satt upp som en tjej måste ha, vissa väldigt självklart andra saker du tog upp bara ett frågetecken. Du gjorde inte en video om vad du ogillar hos tjejer, du tog istället din fina tid och gjorde… hur många kan det ha varit… 5 videor om vad du ogillar hos tjejer. DET, ska du veta, är väldigt oattraktivt och faller ingen i smaken. Hur kan du förvänta dig att tjejer ska acceptera dig när du kräver så mycket och som det verkar… inte har någon respekt för dem. De är inga dockor? Det är väl klart att de inte kan gå runt och se perfekta ut varje dag. Och varför göra ’Stay fresh video’ när du är medveten om att det finns någon där ute som tar åt sig. Finns det en tjej eller tjejer som vill vara med dig har du tur, och du kanske borde hålla dig till dem som är snälla, för dem som inte känner dig vill inte ha något med dig att göra. Där satte jag ett punkt. Inga fler kommentarer efter eller i år alls. Take care

2012-01-04 // 14:28:58
» Anonym

sho bryan bryan du har hjälp mig med motivation redan runt 2009, här kommer min fråga iallafall vart får du all energi ifrån? det känns som du alltid är igång och gör något! uppskattar svar!

2012-01-04 // 14:43:12
» mourat

jalla upp med videoinläggen

2012-01-04 // 16:43:50
» Anonym

asdfghjklöä

2012-01-04 // 16:58:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback