Gårdagens händelse! (Långt inlägg)

Shoo, det är Fredag men jag hade tänkt skriva om gårdagen eftersom jag aldrig hann göra det igårkväll.
De flesta har säkert redan sett den här bilden, jag laddade upp den på facebook och instagram igår.
Min kompis Tash blev chockad när han såg hur många likes den fick sekund efter sekund haha.
 
Men nog om bilden, låt mig berätta lite om hur dagen vi spenderade tillsammans såg ut.
Efter min träning mötte jag upp honom i Solna Centrum där hans hotell också ligger.
Vi åkte till Kista för att käka, jag bjöd honom på min grekiska favoriträtt och han tyckte det var skitgott!
Precis före vi skulle äta kom det fram en grabb och frågade om han kunde ta ett kort med mig. Självklart ställde jag upp, det är alltid lika kul när folk kommer fram. Vi pratade i en liten stund, hans syrra och farsa var också med så det var trevligt. Killen spelar själv fotboll så jag sa till honom att fortsätta träna hårt och alltid tro på sina drömmar!
 
Tash vet om att folk kan komma fram till mig ibland för det hände förut när vi var i London och tränade. När jag hade min första träning med Nike Academy kom det fram en grabb som spelar i Arsenal's ungdomslag och ville ta kort med mig. Jag ska inte ljuga för er men där blev jag själv helt chockad, för jag hade ingen aning om att folk skulle känna igen mig i London. Det tyder bara på att min fan base som jag har på min fan page är enorm, jag har personer från hela världen som följer mig. Det är skitcoolt! Ni kanske till och med minns bilden som jag tog med Arsenal killen, den finns på min insta.
 
Hur som helst, när vi käkade klart tog vi en runda runt Kista Gallerian. Senare åkte vi in till stan, först till rålis och sen vidare till centralen. Under tiden vi gick runt i stan blev jag bombaderad av en jobbig tjej på facebook. Hon skrev till min inbox och jag svarade en gång för att vara snäll, men sen fortsatte hon och typ ville att konversationen inte skulle ta slut. Jag driver inte, hon fortsatte skriva i timmar och Tash tänkte what the fuck är det med henne? Hon började skriva saker som, jag kommer att vara ensam hemma i min mosters villa. Snacka om jobbig tjej, hade jag varit intresserad hade jag svarat liksom.
 
Tiden går och vi har promenerat från plattan till kungsträdgåren, vi har hunnit prata om allting möjligt från fotbollen till tjejer. Vi hade roliga konversationer och bara njöt av Stockholmsstad. Jag stötte på flera gamla kompisar som jag inte hade sett på ett bra tag. Träffade en tjejkompis och hennes vänner vid kungliga slottet runt klockan 22:00 och frågade vad fan hon gör här haha? Jag menar, jag var ju där för att det är ett typsikt turistställe och med tanke på att min kompis är på besök från England så ville jag visa honom runt. Men jag antar att det också är ett mysigt ställe att bara ta det lugnt och promenera med sina nära och kära vilket hon gjorde, det var i alla fall riktigt kul att se henne. Det var ett tag sedan.
 
Jag ville avrunda kvällen på ett riktigt trevligt sätt så vi drog till ett Cafe som jag gillar där jag bjöd på fika. Det var inte helt fel då jag bara hade ett linne på mig och började frysa närmare kvällen, så jag satt och drack varm chocklad med vispgrädde och en skön filt över mina axlar. Vi satt där och snackade om livet, men diskussionen om tjejer slutade inte haha. Vi jämförde Sveriges tjejer med England och han erkände med handen på sitt hjärta att tjejerna här i Sverige är mycket finare, han tyckte även att det finns så många olika typer av tjejer att välja bland i det här landet vilket jag håller med honom till 100%. Det är hans sista dag i Stockholm ikväll så jag ska försöka fixa någon åt honom hehe!
 
Nu till det sjukt roliga som händer på vägen hemmåt!
Det började bli sent och klockan var runt 23:30, vi hade gått hela dagen, min mobil dog, vi var liksom skittrötta båda två. I Fridhemsplan hör jag någon bakom min rygg ropa Bryan, jag kollar bak och ser genast att det är John! En gammal klasskamrat till mig från min tid när jag gick i skolan i Sollentuna. Vi hade inte sett varandra på galet länge men ingenting har förändrats i våran vänskap. Jag sa vad händer mannen? Vi skakade hand och höll i varandra fett länge under tiden vi skrattade. Och vi skrattade i en lång stund tro mig, vi sa ingenting utan vi bara skrattade som två idioter haha. Inte ens Tash kunde hålla sig, han kolla på oss och började också skratta. Till slut lugnade vi ner oss och började prata med varandra som två normala människor. Jag pressenterade John för Tash och Tash för John. Vi pratade och hoppade på samma tåg, nu händer det sjukt roliga jag har velat komma fram till under hela det här inlägget.
 
Utan att överdriva jag träffade mitt största fan igår, hon klev också på samma tåg som oss och satte sig vid sidan om mig. Hon märkte inte något förens hon la ifrån sig mobilen, sen pekade hon på mig och sa det är ju DU! Det är ju HAN! OMG DET ÄR JU BRYAN! Till en början smila jag bara, sen sa jag shoo vad händer hehe? Hon började hypa och säger saker som omg min kompis dör för dig, du förstår inte. Asså hon dör för dig, jag måste ta ett kort på dig. Får jag göra det? Omg, det är ju han!! Det är ju du! Jag började garva, John fattade ingenting jag menar vi har inte träffats på fett länge och sen får han se en tjej bli helt galen när hon ser mig. Tash kan inte svenska men han garvar också för han förstår vad som händer. Alla på tåget kollar på oss och tänker vad är det som händer? Tjejen är liksom inte tyst när hon säger saker utan hon skriker skithögt, helt plötsligt hoppar hon på mig och ger mobilen till Tash så han kan ta kort på oss båda tillsammans. Jag kollar knappt in i kameran utan jag kollar upp på taket och dör av garv. Jag fattar inte vad som händer, jag får tårar i ögonen och kollar på John, hon tar på sig min keps och jag bara fortsätter att garva. Snacka om att jag fick en skrattattack, folk runt omkring började också skratta. Fan att vi inte fick det här på film, ni skulle ha sett asså.
 
Juste det var faktiskt en man som filmade men det tänkte jag inte på faktiskt, han var religös och hade på sig någon slags dräkt. Han skadade också hand med mig, bugade och bockade mitt i allt. Jag fattade ingenting, inte grabbarna heller. Vad fan är det som händer tänkte vi, vart kom den här mannen ifrån asså haha det var helt sjukt tro mig. Helt sjukt!
 
Jag visste inte om hon var lite halvt full eller om hon bara hypa som fan men till slut lugnade det ner sig. Hon berättade att hennes vän dör för mina bilder på instagram. Men just när allt började och hon ville ta kort var skitkul, det är första gången något sånt överdrivet hänt mig. Jag menar, killen som kom fram i Kista kom fram på ett "normalt" sett. Men hon fucka ur och börja skrika vilket fick oss alla att skratta, men det är inget negativt. Absolut inte, tycker bara det var skitkul och därför blir det gårdagens händelse. Kärlek och Respekt till alla mina söta och sköna läsare.. Shoutout till tjejen också, tung och rolig var du!

Kommentarer
» adiam hadeghe

Du var rätt så skön du också

2012-07-13 // 19:18:47
» R*

hahaha värsta kändis och grejer ;)

2012-07-13 // 23:25:05
URL: http://riiimah.devote.se
» Anonym

omg sorry bryan men du syns inte ens jämför med hans snygghet

2012-07-14 // 14:09:49
» Anonym

snyyyyyyyyyyyyyygg kompis du har bryan! fyfan vad quatt

2012-07-14 // 23:27:19
» Mikael

Heej!

Förlåt om jag stör, men tänkte bara fråga om jag kan få lite hjälp från dig skulle verkligen behöva det. Skulle du ha något intresse att hjälpa till i modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Även ett inlägg hjälper mycket för att få modeforumet mer levande. Om du kanske bara gillar att läsa inlägg men inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen. Tack för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor Kram

2012-07-15 // 21:07:49
URL: http://forum.modekampanj.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback