Pop that - ft. Rick Ross, Drake & Lil Wayne

Jag är inte French Montana's största fan direkt men jag postar upp den här musikvideon eftersom jag vill att ni ska höra på Drake's vers i den här låten och för att det är galet najsa ladies haha, syftar på tjejerna i minut 0:58 och 01:44.
Ni alla har väl redan hört om beefen mellan Chris Brown och Drake? För några veckor sen hamnade de båda i slagsmål på en club i New York. Flaskor kastades runt överallt, Chris Brown blev träffad och fick ett sår vid hakan som troligtvis kommer att bli ett ärr för livet. Det sägs att de bråkade över Rihanna, vilket låter trovärdigt.
 
Men det finns flera historier till hur bråket uppstod, det rimligaste är nog att Chris Brown skickat över champagne till Drake's bord. Han i sin tur skickade tillbaka champagnen med en lapp där han skrivit något orespektfullt.
Hur som helst, Chris Brown langade nyligen fetaste dissen till Drake i låten I don't like (lägger upp den senare).
Frågan är om Drake inte går tillbaka i den här låten när han i början av videon säger: champagne in your face.
Drake: We don't dress alike, we don't rap alike. I shine different, I rime different. Only thing you got is some years on me.
Det mesta tyder ju på att han riktar allting han säger mot Chris Brown. De klär sig inte lika och rappar inte lika heller. Chris Brown har varit i musikbranschen längre än Drake men han säger: Fuck you and your time difference.

Jag vet inte vad ni läsare tycker men personligen hoppas jag att det här tar slut, det är bara löjligt och onödigt.
Båda två borde bara focusera på att fortsätta göra bra musik utan att hålla på dissa varandra. Peace!

Kommentarer
» Anonym

lite efter ..

2012-07-10 // 21:20:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback